Adauga un site in catalog pentru numai 15 Euro + TVA

Daca crezi ca ...Va rugam sa bifati categoriile corespunzatoare:


 

Termeni si conditii

22 mai 2018

Termeni de utilizare catalogdesiteuri.ro

Utilizand serviciile oferite de Catalogdesiteuri.ro, publicat la adresa http://www.catalogdesiteuri.ro, sunteti de acord sa respectati urmatoarele conditii de utilizare. Daca nu sunteti de acord cu oricare termen sau conditie, nu sunteti autorizat sa folositi serviciile noastre in nici un scop. De asemenea, nu sunteti autorizat sa folositi serviciile Catalogdesiteuri.ro daca nu ati implinit 18 ani.

Catalogdesiteuri.ro este un serviciu ce se adreseaza proprietarilor de site-uri din diverse domenii de activitate. Principala sursa a site-urilor promovate si publicate pe Catalogdesiteuri.ro este www.piatadesiteuri.ro. Catalogul Catalogdesiteuri.ro faciliteaza propunerea de site-uri in scopul promovarii serviciilor oferite de fiecare site in parte, in anumite conditii specificate in continuarea acestui acord.
In orice situatie, sunteti de acord sa nu folositi informatiile cuprinse in acest site pentru a incalca orice lege romaneasca sau internationala si sunteti in intregime raspunzator pentru orice dauna adusa unei terte parti. in scopul prevenii unor astfel de fapte, Catalogdesiteuri.ro isi rezerva dreptul de a monitoriza activitatea vizitatorilor, indiferent de legislatia careia i se supune vizitatorul.
Catalogdesiteuri.ro nu este responsabil pentru orice pierderi materiale sau de alta natura survenite ca urmare a accesarii site-urilor listate in cuprinsul portalului. De asemenea site-urile ce incalca ulterior regulamentul nostru sunt scoase automat din sistem.

Admiterea/propunerea unui site

Prin completarea formularului "Adauga un site" si bifarea casutei "Accept termeni si conditii", sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare si va obligati sa furnizati informatii corecte, complete, actuale si conform instructiunilor. De asemenea, sunteti de acord ca numele site-ului/firmei si/sau numele produselor sa fie folosite in scopul promovarii site-ului/firmei/produselor numai pe Catalogdesiteuri.ro si/sau Piatadesiteuri.ro
Catalogdesiteuri.ro poate sa schimbe incadrarea intr-o categorie, sa modifice titlul, descrierea sau cuvintele cheie daca acestea nu reflecta obiectiv domeniul de activitate al site-ului propus sau daca acestea contin excesiv cuvinte promotionale sau nu au respectat instructiunile, doar cu notificare prealabila a detinatorului site-ului.
Catalogdesiteuri.ro poate sa suspende sau sa elimine orice site propus daca acesta nu a respectat instructiunile de propunere, daca la adresele URL respective au avut loc modificari de natura obiectului de activitate sau care nu mai corespund criteriilor sau instructiunilor, fara notificare prealabila.
Catalogdesiteuri.ro isi rezerva dreptul de a scana si verifica toate site-urile acceptate la un interval de timp fara a instinta in prealabil detinatorul site-ului.
Catalogdesiteuri.ro si Piatadesiteuri.ro se obliga sa NU copieze, vanda sau divulge spre vreo terta parte, fara consimtamantul celeilalte parti - exceptand situatia in care a fost incalcat acordul de utilizare - informatiile confidentiale furnizate la inscriere.
Catalogdesiteuri.ro are dreptul sa nu trimita email-uri tip spam, fara a avea o legatura cu serviciile oferite de noi, utilizatorilor inregistrati si/sau sa trimita adresele de email diferitor firme de marketing.
Catalogdesiteuri.ro are dreptul de a te instiinta telefonic sau prin email de indata ce site-ul tau a fost publicat. Cu minim 15 zile inainte de expirarea termenului, un operator te va contacta pentru prelungirea intelegerii. Intre Catalogdesiteuri.ro si detinatorul site-ului nu exista niciun fel de contract, doar in cazul in care site-ul a fost realizat de Piatadesiteuri.ro, fapt care duce la inscrierea GRATUITA in directorul Catalogdesiteuri.ro

Solicitarea de eliminare a unui site.

Eliminarea listarii unui site poate fi facuta doar de catre persoana care a facut propunerea, pe baza adresei email corespondenta (informatii confidentiale) sau de catre echipa noastra, in cazul incalcarii termenilor si conditiilor. Eliminarea listarii va fi facuta in 48h de la confirmarea solicitarii de eliminare. Listarea propiu-zisa a site-ului va fi scoasa din baza noastra de date, fara nicio alta pretentie din partea tertilor.
In cazul eliminarii unei listari din catalog, suma platita initial nu este rambursabila. Pentru o noua inscriere este nevoie sa va inregistrati din nou.
Ne asumam dreptul sa actualizam aceste conditii de utilizare fara avertisment. in consecinta, cade in sarcina dvs. sa vizitati periodic aceasta pagina si sa luati la cunostinta modificarile aduse de catalogdesiteuri.ro