Adauga un site in catalog pentru numai 15 Euro + TVA

Daca crezi ca ...Va rugam sa bifati categoriile corespunzatoare:


 

Director Catalogdesiteuri.ro

22 mai 2018

In principiu, majoritatea directoarele web sunt generale, in privinta domeniului tratat, iar siteurile web pe care le contin sunt intr-o varietate de categorii si apartin unor regiuni diferite, fiind chiar scrise in limbi diferite. Exista insa si directoare web de nisa, care se axeaza pe anumite categorii de specialitate, cu restrictionare de regiuni, avand inscrise si incluse doar siteuri scrise intr-o anumita limba. Un tip special de director web in Romania este Catalogdesiteuri.ro, care este specializat pe prezentarea de siteuri reale 100%, verificate din punct de vedere sintactic, indeplinind conditiile de baza "web2.0 si web 3.0" .

Prin Catalogdesiteuri.ro incercam sa realizam o selectie a unora din cele mai frumoase siteuri, care respecta in acelasi timp cerintele tehnice pentru o afisare optima, echipa Catalogdesiteuri.ro rezervandu-si dreptul de a inspecta detaliat codul sursa al siteurilor propuse pentru afisare si listare, deoarece uneori descrierea unui site si listarea acestuia intr-un director anume nu este suficient pentru promovarea corecta si eficienta a siteului.

Catalogdesiteuri.ro este un director web, cunoscut si sub numele de director de link. Nu este un motor de cautare care afiseaza o lista de pagini web in urma unei cautari bazata pe cuvinte cheie, ci un instrument care listeaza siteuri web clasificate pe categorii si subcategorii. Catalogdesiteuri.ro este intretinut de catre o persoana si nu de catre un program software, de aceea si inregistrarea datelor intr-un director web este realizata de catre oameni si nu de "web crawlers".

Avantajele de care puteti profita: va puteti stabili titlurile cu ce e inscris, se pot selecta manual categoriile si interpreta "captcha". Termenul final desemneaza metoda de a determina daca utilizatorul unui site de Internet este o persoana sau un program de calculator, fiind destinat special oamenilor, care numai ei il pot citi si interpreta corect. Cel mai mare avantaj pe care il prezinta inscrierea manuala in Catalogdesiteuri.ro este accesul la crearea de IBL-uri cu anchor text, provenind de pe diferite IP-uri care creeaza relevanta, atat de necesara.

Si pentru ca importanta unui site pentru un motor de cautare se bazeaza pe numarul de linkuri externe catre acel site (backlinks), concept denumit PageRank, incercati sa faceti siteul dumneavostra cunoscut, sa va cresteti PageRank-ul, dar acolo unde trebuie. Cu cat aveti mai multe siteuri care au legaturi cu siteul pe care-l promovati (este inclus in Catalogdesiteuri.ro), cu atat sansa ca acesta sa fie vizitat de mai multi utilizatori si deci sa va realizati scopul, este mai mare, indiferent ca este vorba de vanzari pe Internet sau doar de articole informative cum este cel de fata.

Avantajul principal al Catalogdesiteuri.ro, al acestui tip de director web si al siteurilor care figureaza acolo este ca acestea sunt mult mai vizibile iar sansa ca un utilizator sa viziteze acel site este mult mai mare.